Online Back-up

Sla uw Veeam-back-ups en -replica’s offsite op

Laten we eerlijk zijn: wie wil een secundaire locatie bouwen en onderhouden, wanneer u uw
back-ups en replica’s offsite kunt opslaan bij een vertrouwde serviceprovider. Laat de bouw en het beheer over aan de experts.

EmbraceICT is een reseller van de VEEAM Cloud oplossing. We kunnen je doormiddel van agents voorzien van een goede back-up oplossing en daarnaast van een goed disaster recovery plan.

Kijk naar de kostenvoordelen

IT-professionals over de hele wereld worden aangetrokken door dit onweerstaanbare economische model. Doe geen grote investering in hardware, die u vervolgens moet onderhouden. Gebruik de hardware van iemand anders en betaal naar gebruik.

Betere beveiliging zonder
dat dit ten koste gaat van de controle

Waar uw gegevens ook zijn opgeslagen, u heeft er controle over, met AES 256-bits-encryptie tijdens de back-up, het verplaatsen en de opslag in de cloud.

Ontlast uw interne resources

Verminder de complexiteit van uw on-premises infrastructuur en zorg voor betere beveiliging als er iets met uw voorziening gebeurt. En zorg dat uw team meer tijd overhoudt om aan andere projecten te werken.

Automatiseer: werk slimmer,
niet harder

U hoeft niet te wennen aan een nieuwe gebruikersinterface en u hoeft geen nieuwe cloudback-ups te maken of handmatig te configureren. Veeam heeft een eenvoudige manier ontwikkeld waarop u beschikbaarheid naar de cloud kunt uitbreiden met Veeam Cloud Connect.

Lijkt je dit wat contacteer ons via mail of telefonisch en wie weet kun je straks met trots zeggen dat je jou back-up goed voor elkaar hebt