Domeinnaam

Waarom een domeinnaam

Ook wanneer er nog geen concrete plannen zijn voor een website, is het verstandig om nu alvast een domeinnaam te registreren. Er zijn namelijk vaak meer partijen die interesse hebben in een specifieke domeinnaam en een domeinnaam kan maar één keer worden geregistreerd. Bij het controleren van de domeinnaam naar uw keuze, is gelijk te zien bij welke extensies de naam nog beschikbaar is.

Door een domeinnaam op tijd te registreren voorkomt u dat u straks maar een beperkte keus in domeinnamen heeft en noodgedwongen genoegen moet nemen met een tweede, derde of zelfs vierde keus. Bij het registreren van een domeinnaam geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Check eerst je domeinnaam

Check’em:

Voordelen

Herkenbaarheid

Bedenk een goede en herkenbare naam voor uw domeinregistratie. Zo zal uw domeinnaam worden onthouden en uw website meer worden bezocht.

Bereikbaarheid

Met een domeinregistratie kunt u een website aan uw domein koppelen en kunt u e-mail ontvangen en versturen via uw domeinnaam.

Uitstraling

Een goede domeinnaam geeft uw bedrijf een zakelijke en professionele uitstraling. Ook voor particulieren is een domeinregistratie steeds belangrijker. Denk aan een domeinregistratie die in verband staat met de familie, een hobby of een favoriete sport.

Vragen:

Kan ik een domeinnaam zonder pakket registreren:

Ja natuurlijk kan dit. Waarom meer betalen als je de extra features niet eens gebruikt. Ook met alleen een domeinnaam kom je in aanmerking voor DNS beheer, forwarding etc.

Kan ik uitbreiden:

Ja je kunt altijd uitbreiden ook aangepaste pakketten kun je aanvragen bij info@bmaxhosting.nl

Waar vindt ik de authenticatie token (AUTH token):

De token kun je aanvragen bij support@bmaxhosting.nl